Hvem er jeg?

Jeg er uddannet og certificeret psykoterapeut, hypnoterapeut og pædagog og har deltaget og deltager fortsat i spændende kursus, som er med til at give mig ny viden og inspiration. Jeg har mere end 20 års samtale erfaringer med børn, unge og voksne. Jeg har ved siden af klinikken arbejdet med sårbare børn og unge i skoleverdenen.

Som person er jeg imødekommende, nysgerrig, tålmodig, omsorgsfuld og ærlig. Det er værdier, som jeg bruger i mit arbejde. For mig er ærlighed og tillid udgangspunktet i vores samarbejde.

Min måde at arbejde på er meget forskellig alt efter, hvad man kommer med, og hvilken alder man har. Jeg bruger både hypnose, leg, tegning og øvelser til at nå den ønskede forandring

Det er for mig vigtig, at min klinik er et rart sted at komme, det skal være sådan, at du føler dig tryg og godt tilpas, når du træder ind af min dør. Hos mig vil du få et frirum, hvor der vil være fuldt fokus på DIG og det, der optager dig! Du vil blive mødt, præcis som du er og med al din “bagage”. Gennem vores samtaler vil du forstå dig selv bedre og få en oplevelse af, at tingene falder på plads.

Målet med den terapeutiske samtale er at skabe øget klarhed og opmærksomhed på dine behov. Sammen finder vi frem til de ændringer, der kan gøre den forskel, du har brug for i dit liv.

Jeg er medlem af Hypnoseforeningen og Psykoterapeut Foreningen.

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du vil vide mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig eller du vil bestille en tid.

Vær opmærksom på, at jeg ikke har noget venteværelse. Min klinik ligger i enden af vores private hus med egen indgang. Du må gerne sidde i stolene udenfor, mens du venter.

Hvis du ønsker at tage nogle brochure med til din chef, nabo eller andre i dit netværk, så kan du hente dem her:
Brochure om Stress
Brochure om Vægttab
Brochure om Røgfri